Mijn nieuwe haarstijl; de lange bob

Zoals de meeste van jullie weten heb ik sinds een paar weken een enorm stuk van mijn haar afgeknipt. Ik heb nu een lange bob, ook wel LOB genoemd, en ik ben er onwijs blij mee! Afgelopen weken heb ik gespeeld met mijn haar en gekeken hoe ik mijn kapsel het liefst draag. Vandaag laat ik jullie stap voor stap zien wat ik met mijn haar doe als ik het gewassen heb!
Een tijdje terug heb ik ongeveer 20 a 25 cm van mijn haar afgeknipt, dat was een hele overgang. Ik heb er lang over nagedacht en vaak getwijfeld maar ben enorm blij dat ik het uiteindelijk gedaan heb! Ik hoor van veel mensen dat mijn gezicht hierdoor veel meer naar voren komt en dat het frisser oogt dan dat lange haar langs je gezicht.

Mijn haar is op zich redelijk vol en steil van zichzelf, maar als ik het aan de lucht laat drogen komt er slag in. Wanneer ik mijn haar gewassen heb borstel ik het door, vaak doe ik dit naar achter zoals op onderstaande foto te zien is. Daarna verdeel ik ongeveer drie volle handen mousse over mijn haar, de mousse die ik gebruik is de Schwarzkopf Taft Ultra Mousse.
IMG_4898
IMG_4906
Zo dus..IMG_4910
Daarna föhn ik mijn haar, dit doe ik op de koelste stand. Het duurt dan wel iets langer, maar het is zeker veel minder schadelijk voor je haar! Tegelijkertijd borstel ik het door. Tip: als borstelen en föhnen lastig samen is (wat het voor mij wel is). Borstel het dan eerst door, dan een paar minuten föhnen om vervolgens je haar weer door te borstelen. En ga zo door totdat het droog is. Door de mousse in je haar krijgt je kapsel veel meer textuur en wordt het iets stugger, iets wat ik heel fijn vindt.
IMG_4915
Soms draag ik mijn haar in een midden scheiding.

IMG_4927
En af en toe met een knipje naar achter..

IMG_4921
Maar het meest draag ik het in een zijscheiding!

Laat me weten wat jij mooier vindt staan; midden scheiding, met een knipje of een zijscheiding!

Veel liefs,
Carmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge