Vier LOVELY trends voor komend najaar.

De najaarscollecties liggen voor een groot gedeelte alweer in de winkels. Alhoewel ik veeeeel meer van de zomer hou, kan ik niet wachten op de herfst! Huh?! Niet zo zeer vanwege het weer, maar meer omdat ik super veel leuke kleding in de winkels zie liggen die ik wil dragen! Anyway, vandaag zet ik de modetrends op een rij voor het najaar waar ‘k nu al van hou.

1. Ruitjes
Als je in de winkels naar de najaarscollectie kijkt zie je een ding heel veel; ruitjes. Vooral de zwartwit ruit zie je veel! Een blouse, een broek, rok of vest.. je kunt het zo gek niet bedenken of het heeft ruitjes! Deze gave pantalon vond ik online bij de H&M voor €29,95. Ik denk dat dit zowel heel chique als sportief gedragen kan worden, zie het al voor me…love!

2. Olijf-groene kleur
Deze kleur zie ik heel veel voorbij komen! Dat deze kleur matcht met mijn oogkleur is één, verder is deze kleur mooi te combineren met de donkere herfstkleuren. Ik hou niet erg van te veel donkere kleuren bij elkaar, deze kleur breekt dat. Deze trui kwam ik bij de Bershka tegen, ik zou ‘m dragen boven een zwarte high waisted jeans. Lalaloveeeee.

3. Fringes
Deze trend loopt vanuit de zomer gewoon lekker door naar de winter en ik treur daar totaal niet over. Aan jasjes, rokken, shirts, in allerlei kleuren en maten… ik heb ze al gezien! Fringes geven wat extra speelsheid aan een outfit en het zwiert zo lekker mee wanneer je beweegt. Bovendien is het makkelijk te combineren, ook niet onbelangrijk! Nice.

4. Burgundy
Dé kleur van het najaar; een combinatie van diep rood en paars. Ik zie het momenteel al veeel in de winkels voorbij komen en ik ben er nu al fan van! Ook deze kleur breekt de donkere kleuren in het najaar, weg met de sombere kleuren! 🙂 Deze mooie trui vond ik online bij de Forever 21.

Dit waren de trends waar ik het komende seizoen JA! op ga zeggen. Zijn er nog andere trends waar jij weg van bent?! Laat het me weten, ik ben benieuwd. (:

Liefs, Carmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge