Mooie haarkleuren voor het najaar.

Hi ladies! De afgelopen weken heb ik het wel weer gehad met mijn haarkleur, niet dat ik het niet mooi vindt! Mijn haar is van zichzelf bruin, maar ik heb momenteel balayage. Dat houdt in dat mijn haar natuurlijk opgelicht is, onder is het daarom ook een stuk lichter. Ik heb dit alweer een tijdje, dus tijd voor iets nieuws! Maar wat…? Ik heb mijn drie favoriete haarkleuren voor dit najaar op een rij gezet, it’s time for a change.

1. Warm bruin
Dit is een voorbeeld van een warme kleur bruin, hier zitten zowel bruin als roodtinten in. Het is niet één kleur zoals je kunt zien, ik hou daar wel van! Een redelijk veilige stap voor mij om voor deze kleur te gaan.
8ee3686b09105323c06cd2276842192d-1

2. Warm bruin-rood
Deze kleur neigt meer naar rood, dan naar bruin. Ook hier is gebruik gemaakt van highlights in het haar. Ik heb nog nooit iets in mijn haar gehad waarin roodtinten zaten, dus geen idee of het me zou staan. Een super warme kleur, echt een herfstkleur!
7d2636275cb9e9f5b9b7bddd95310245

3. Aubergine
Heel iets anders! Een super gewaagde kleur maar zoooo mooi is de aubergine haarkleur. Dit is een mix van donkerbruin, rood & een klein beetje paars. Check die paarse/rode gloed over het haar, whaaaa! Echt heel mooi.
86bc3e5c609a41abe3bb86862d3db6f0

Ik ga er nog maar even over nadenken wat het moet worden.. Dilemma!
Welke haarkleur vind jij het mooist?

Liefs, Carmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge