New; Everblinks nepwimpers

Nepwimpers, ze kunnen heel mooi zijn maar van dichtbij toch ook wel heel onnatuurlijk. Ik zocht een tijdje rond op het web en vond de ‘Everblinks’ nepwimpers. Ze kostte wel iets en vandaag laat ik zien of ze het waard zijn.

De wimpers die ik kocht heette de bombshell eyes. Hiervan wordt beloofd dat deze wimpers de volste en langste haartjes hebben van de gehele collectie van Everblinks.
Deze wimpers zijn gemaakt van 100% mink, dit houdt in dat de haartjes individueel geselecteerd zijn door dieren zacht te borstelen. De haartjes zijn gesteriliseerd, maar niet geverfd.

IMG_5947

IMG_5948

IMG_5951

De wimpers kostte €32,99 en zijn volgens Everblinks tot 25 keer te gebruiken wanneer je ze schoon houdt. Ik kocht de lijm erbij voor €7,99. Voordat ik ze op deed, heb ik eerst mijn make-up gedaan. Ook mijn wimpers gekruld en mascara op gedaan! Als je dit pas gaat doen wanneer de wimpers erop zitten, moet je ze daarna weer geheel schoonmaken. Daarna knip je de wimper op maat; je legt hem zonder lijm op je oog en kijkt of hij past, of je er iets vanaf moet knippen. Ik moest er een heel klein stukje vanaf knippen.IMG_5988IMG_5964
Zonder nepwimpersIMG_5995 copy
En FAVOOOOOOM!
IMG_6059
IMG_6033
IMG_6040

Ik vind de wimpers erg mooi, vooral voor een speciale gelegenheid! Ik zou deze wimpers niet elke dag kunnen dragen, daar zijn ze toch iets te heftig voor.. De haartjes zijn superlang en vol, het maakt je oogopslag zoveeeeel mooier! Ze kostten wel iets, maar je kunt er ook erg lang mee doen. Ik heb ze nu pas een keer op gehad, maar kan me voorstellen dat je ze maar zomaar 25 keer kunt dragen mits het goed schoonmaken na gebruik.
Ik voelde de wimpers wel zitten, maar ik denk dat je dat altijd blijft houden totdat je aan het gevoel gewend bent!
De lijm overigens droogt snel en laat geen witte resten achter, het nadeel is wel dat de flacon niet erg goed werkt voor mij.. er komt heel veel uit in één keer. En de lijm stinkt naar champignon, maar dat is gelukkig maar even.

Over het algemeen super tevreden en ik ga ze binnenkort eens dragen naar een feestje om te testen of ze de hele avond mooi op hen plek blijven zitten! (:
WHOOPWHOOP! Do you like or dislike this lashes?

Liefs, Carmen.

 

2 Reacties

 1. oktober 7, 2015 / 12:19

  Erg mooi maar zoals je zegt, net iets te heftig voor elke dag, daarvoor zijn ze te onnatuurlijk vol. Maar staat je wel erg leuk!

  • Carmen Mattijssen
   oktober 12, 2015 / 10:26

   Dank je wellll! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge