De zoektocht naar een winterjas: cold, cozy nights, hot chocolade & a super warm coat.

Ik ben opzoek naar een nieuwe, mooie en ook vooral warme winterjas. Aangezien zoooooooveel winkels en webshops ze verkopen is het soms moeilijk een keuze te maken. Ga je voor chique? Sportief? Fluffy? Aangesloten of oversized? Weer zwart? Of nu een keer een knalkleur? Keuzes, keuzes, keuzes. Ik zet mijn favoriete winterjassen voor aankomende winter op een rij, zodat ik hopelijk hierna een keus kan gaan maken!

Een paar eisen waaraan de jas moet voldoen is dat het een chiquere jas is, een langer model. Ik heb al een parka, dat is een iets sportievere jas, dus een chique jas zou een mooie aanvulling zijn. Daarnaast moet de jas een X aantal procent wol bevatten, zodat hij ook heerlijk warm is zoals een winterjas hoort te zijn. Daarnaast moet hij mooi aansluiten, zodat je niet drie keer zo breed lijkt.

155061_1
C&A – 79,90
Ik vind dat deze jas een ongelofelijk mooie kleur heeft, daarnaast vind ik het heel fijn dat de kraag hoger kan voor wanneer het echt koud wordt. De jas is chique, maar niet zo poepchique dat je er geen sportschoenen onder kan dragen. Heel mooi!

34951600_d01
V&D – €99,20
Deze jas heeft iets speciaals; het patroon op de jas, de knopen net niet in het midden en een hoge kraag. Alleen de kleur is wel iets aan de ‘saaie’ kant.

51035664_91
Mango- €79,99
Heel mooi! De jas is aan de oversized kant, maar toch erg mooi. Het nadeel van deze jas is dat het een open jas is, en dat is voor de winter misschien niet heel handig!

8122744800_6_1_1
€129,00 – Zara
Deze jas is ook heel erg mooi! Het ceintuur, ook een iets hogere kraag, de stoere zakken op de jas. Het is alleen jammer dat de jas totaal zwart is, iets wat zo standaard is.

Ik denk dat ik voor de eerste jas ga, maar ik pieker er nog even over door. Welke vindt jij het mooist?

Liefs, Carmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge