Outfit: ‘It’s your time to blossom’

Goede morgen allemaal! Nou, nou dat was mijn ochtendje wel.. ik kwam van mijn vriend vandaan en stond voor een dichte deur. Sleutels bij hem laten liggen, shit. Uiteindelijk kwam hij om m’n deur open te doen, lief! Vanmiddag moet ik werken, maar nu ben ik volop aan het genieten van dit mooie weer vanuit m’n raam. Gister droeg ik deze neutral lente look, op het moment hou ik echt van deze neutrale kleuren!

 

Heerlijk, van mij mag het altijd dit weer blijven! De bloemen zijn in bloei en het gras is mooi groen, enjoy!2collage afmeting
IMG_2017
collage afmeting copy IMG_2026 IMG_2040 IMG_2073
Ik hou van het effect wat de bloesembomen op de foto’s geven! De rok die ik draag is van Coolcat, ja naar lange tijd ben ik daar weer eens wezen shoppen. Ik vind ‘m te gek, hij kan zowel chique als sportief gedragen worden zoals ik nu doe. Deze trenchcoat en rok ga je hier denk ik nog wel een aantal keer voorbij zien komen!

Outfit details:
Crop top »
Coolcat
Pencil skirt » 
Coolcat
Shoes » 
Nike
Bag »
Primark
Trenchcoat »
Boohoo.com

Liefs, Carmen.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge