Outfit: ‘The way I wear a oversized denim jacket in a feminine way’

Vorige week stelde ik jullie voor aan mijn nieuwe oversized denim jacket. Ik vertelde dat ik ‘m zou gaan stylen en hier een outfitpost over zou schrijven, vandaag is het zo ver. Ik moet zeggen dat ik met deze foto’s enorm blij ben, ze zijn gaaf geworden. Vorige week liep ik namelijk langs een bushokje hier in het centrum van Arnhem en tot mijn verbazing zag de achterkant van dit bushokje er bloemig uit… Een nieuw achtergrondje van mijn outfitpost is geboren!

Vrijdag maakte ik weer eens foto’s met Malu en hierna kletste we gezellig bij, die middag ging ik even op bed liggen want ‘s avonds zou ik mijn eerste nachtdienst -van de in  het totaal vier- in gaan. Een druk weekend was het wel en mijn biologische ritme was zoek, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik ben met mijn vriend naar een food festival in Arnhem gegaan en naar een vintage markt, heb genoten!
Maar terug naar de outfit en mijn nieuwe jas waar ik verliefd op ben..

1collage afmeting copy22collage afmeting
Ik combineer de stoere jas met heel veel vrouwelijk items: pumps, v-neck hemdje en een cute kanten broekje! De sieraden die ik draag zijn subtiel, de laatste tijd hou ik hier erg van: kleine kettinkjes, oorbellen, armbandjes..

IMG_4524 copy IMG_4515 copy
Sunglasses + necklace – Costes | Jacket – Zara | Top – Primark| Short – Pimkie | Heels – Primark
IMG_4490 copy  IMG_4502

Zou jij deze outfit dragen?

Liefs, Carmen.

Pssst… Volg je mij al op Facebook, Instagram & Bloglovin? Zou ik heel leuk vinden!

12 Reacties

 1. Rita
  oktober 24, 2016 / 10:14

  Te stoer …. dit item is zo mn dochter! Zie haar er al stralen ,
  Where to buy?

  • Carmen Mattijssen
   oktober 25, 2016 / 05:33

   Zara! 🙂

  • Carmen Mattijssen
   juni 18, 2016 / 10:27

   Haha, understandable! 🙂

  • Carmen Mattijssen
   juni 14, 2016 / 16:17

   Ja, zeker een fijn ding! 🙂 X

  • Carmen Mattijssen
   juni 14, 2016 / 16:16

   Ja lachen he?! Dankjewel :))

  • Carmen Mattijssen
   juni 14, 2016 / 16:16

   Thanks! :)) X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge