Outfit: ‘Into the green’

Vandaag weer een nieuwe outfit online, yaaay! Deze keer hebben we foto’s gemaakt op een weg met veel groen, love it. Moesten wel om de paar minuten aan de kant springen omdat er een auto aan kwam maar ach, dat nemen we dan maar voor lief. Volgens mij heb ik het wel eens vaker benoemd; ik hou van de natuur en om af en toe een rondje te wandelen (of hardlopen) in het park geeft me rust! Heb jij dat ook?

 

IMG_4698   IMG_4658 IMG_4660   IMG_4672
Mijn nieuwe oorbelletjes! Hier zie je het al: dikke vette uitgroei, maaaaaar daarom ben ik vandaag naar de kapper geweest (en heb ik zes uur lang gezeten :X)!

IMG_4675
Vandaag draag ik mijn tuinbroek van de zomercollectie van vorig jaar, dat stretch stofje zit zo fijn! Deze combineer ik met mijn gestreepte crop top van Coolcat, mijn nieuwe tasje van een vintage marktje en mooie lichtbruine enkellaarsjes. Op deze manier draag je de tuinbroek toch super vrouwelijk! (:
IMG_4699IMG_4677 IMG_4680   IMG_4689
Zeg jij YAY of NAY?

Liefs, Carmen.

8 Reacties

  • Carmen Mattijssen
   juli 1, 2016 / 15:42

   Thanks girl! :))

 1. juni 29, 2016 / 20:58

  Goed gecombineerd ook! Volgens mij ga je naar dezelfde kapper, als waar ik ook weleens ben geweest! Dilex? Ik ga je volgen, leuke blog heb je. En volgens mij wonen we ook nog eens dicht bij elkaar in de buurt ,haha.

  Liefs,
  Michelle

  • Carmen Mattijssen
   juli 1, 2016 / 15:41

   Hi Michelle! Thanks :). Haha klopt, daar ben ik geweest inderdaad.. was de eerste keer. Ik woon in het centrum, jij ook? X

  • Carmen Mattijssen
   juli 1, 2016 / 15:40

   Haha zonde, misschien weer een keer proberen? Ik heb dat met spijker jurkjes, die droeg ik vroeger echt enorm veel!

 2. Richard
  juni 29, 2016 / 18:47

  Staat je geweldig goed!
  Mooie vrouw!

  • Carmen Mattijssen
   juli 1, 2016 / 15:39

   Dankjewel! :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge