Outfit: My new comfy pants

Yes, het is belangrijk dat een broek er mooi uit ziet maar yes.. soms is het ook heel fijn om een comfy broek te dragen. Twee weken terug keek ik tussen de Mango sale en vond dit broekje, toen ik ‘m binnen kreeg was ik er niet helemaal zeker van. Vooral de lengte is een lengte die ik niet gewend ben. Des te meer uitdaging om hier een leuke outfit mee te maken!

Hoe gaat het met jullie? Net toen ik deze foto’s aan het bewerken was vergat ik mijn broodjes in de oven helemaal, nu zijn ze zwart. Poging twee is in gegaan en nu heb ik de timer op mijn telefoon maar aan gezet. Heb je dat ook wel eens? Dat je ergens op in gaat en de rest om je heen vergeet? Dat gebeurde er net namelijk..
IMG_4980  IMG_4988 IMG_4982
Top – H&M | Jacket – Zara | Pants – Mango | Shoes – Guts & Gusto

IMG_5005IMG_4969 22collage-afmeting3 copyDit is de outfit die ik droeg tijdens het V&D event, hier heb ik gister een artikel over geschreven! (:
Happy weekend y’all!

X Carmen.

4 Reacties

  • Carmen Mattijssen
   juli 11, 2016 / 12:37

   Thanks girl 🙂

  • Carmen Mattijssen
   juli 11, 2016 / 12:37

   Thanks thanks, leuk om te horen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge