Friday vibeys

Good morning sweets! Friday is here, for me it feels like this week flying by like crazy. Yesterday I went to Amsterdam, i had a treatment* at Mrs. Highbrow (first browbar in the Netherlands -> check Instastories to see the result).
Super happy with the result since i never do something special with my brows, they are already full and dark but right now it’s like BOOM! After it i had a bloggerdate (including shooting, of course) and after that i went to an PR meeting. A bizzy but fun day! Today i’ll go to an opening of a jewelry store in my hometown, so you can follow me by Instastories.


Hat – Forever 21 | Top – Miss Guided | Jeans – Monki | Shoes – Nike– Everyday I’m closer to my dreams, i’m not there yet but i’ll continue until my dreams come true. –
Lots of love,
Carmen.
* this treatment was sponsored, more about it in the disclaimer

12 Reacties

  • Carmen Mattijssen
   mei 7, 2017 / 13:17

   Ze zijn nu echt: KABOOM! 🙂

  • Carmen Mattijssen
   mei 7, 2017 / 13:17

   Thanks Esmee X

  • Carmen Mattijssen
   mei 7, 2017 / 13:17

   Dankjewel! 🙂

 1. mei 5, 2017 / 10:40

  Leuk, deze top! Ik kocht dus twee weken (?) geleden een doorzichtige top mét bloemen erop geborduurd. Twee trends bij elkaar dus. Begin deze week hebben we de outfit op de foto gezet, dus hij komt nog online 🙂 Ik draag hem alleen niet zoals jij, maar met een crop top top eronder. Omdat ik het anders toch niet zo fijn vind om te dragen. (en die crop top ligt al meer dan een jaar in m’n kast omdat ik hem te bloot vind. En nu draag ik hem toch!)
  Eva onlangs geplaatst…#Productiviteit | Géén pyjamadagjes meer in het weekend & toch relaxen zonder je hele dag te verspillenMy Profile

  • Carmen Mattijssen
   mei 7, 2017 / 13:18

   Leuk! Mooie oplossing! X

  • Carmen Mattijssen
   mei 7, 2017 / 13:19

   Ja he? Vind het ook een toffe trend.

  • Carmen Mattijssen
   mei 7, 2017 / 13:19

   Thanks Kristina! 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge