Hippe trends 2021: Meisjeskleding

De meeste meiden beginnen vanaf een bepaalde leeftijd een eigen smaakje te ontwikkelen. Bij sommige heel vroeg, en anderen maakt het wat minder uit. Het is leuk om wanneer je meisje invloed op haar kleding wil brengen samen met haar te gaan kijken naar wat populair is op dit moment, wat ze dan zo leuk vind en wat juist niet. In dit geval, maar ook bij de meiden die hier niet zo veel om geven, snap ik dat je soms een beetje inspiratieloos bent. Vandaar dat ik voor jou heb uitgezocht wat nou de hipste trends zijn komend jaar als het gaat om meisjeskleding.

Kleurgebruik

Komende zomer wordt echt een mengelmoes van verschillende kleurtypes. Van knal geel, naar alle beige tinten die er maar te vinden zijn. Maar een combinatie hiervan is al helemaal de bom! Combineer een knal roze t-shirt jurkje met een mooie mintgroene legging. Of ga voor een Beige outfit met gave felkleurige sneakers voor een echt knal effect. Voor basis dingetjes als riempjes, sokken en hemdjes is zwart een handige kleur aangezien je dochter er zo niet bij gaat lopen als een wandelende regenboog, maar probeer voor komend jaar zwart zo veel mogelijk te vermijden in de verdere kleding. Zwart is makkelijk, dat is zeker waar maar vooral in de zomer gaan we alleen maar lichte rustige, en felle kleurrijke kleding vinden.

Printjes

Zegt jouw dochter ook zo vaak dat ze graag op mama wil lijken? Nu is haar kans. De printjes die wij veel in onze eigen kleding terug vinden gaan wij dit jaar net zo veel in de kinderkleding terugvinden. Qua kledingstijlen precies zo trouwens. Een leuke flaired broek met zebraprint, of zo’n oversized tie-dye shirt. We zien het allemaal terug in onze jongere generatie. Dingen als stippeltjes en dierenprintjes zijn mega hot. Misschien ga je zelfs veel matchende sets tegenkomen, leuk voor eventuele familiefoto’s haha!

Stijlen

Ik heb het al een beetje verklapt in het vorige kopje over de printjes. Maar de stijlen die wij voor onze dochters veel gaan tegenkomen het komende jaar zijn bijna gelijk aan onze eigen garderobe. Oversized jurkjes en shirtjes, wijde broeken met kleurrijke hemdjes en nog veel meer. Ik geef wel als tip mee dat je vooral let voor jouw kleine dame dat ze nog steeds fatsoenlijk kan rondhuppelen en spelen. Ik herken bij mezelf dat ik die flaired jeans hartstikke mooi vind, maar erg flexibel wordt ik er niet van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *