De ideale jumpsuit grote maat kopen voor je figuur

Het kopen van een jumpsuit lijkt zeer eenvoudig, maar als het om een jumpsuit grote maat gaat dan is het verstandig om te letten op bepaalde zaken. Je wilt immers een jumpsuit aanschaffen die aan alle proporties van je lichaam passen, er mooi uitziet en comfortabel zit. Lees de tekst hieronder verder als je wilt weten hoe je de ideale jumpsuit grote maat kunt kopen voor je figuur.

Een jumpsuit grote maat kopen

Ga je nieuwe kleren kopen en zoek je de ideale jumpsuit voor je figuur, dan kan dit soms een flinke uitdaging zijn voor vrouwen met een extra maatje. Vaak past het bovenstuk of juist het onderstuk van de jumpsuit niet bij de proporties van je lijf en komt de taille niet te vallen op de correcte plek. Er zijn gelukkig verschillende soorten jumpsuits te koop voor personen die wat voller zijn, maar je gaat met verschillende zaken rekening moeten houden.

Let op het materiaal, de kleur en de print

Bij het kopen van een jumpsuit grote maat dien je ten eerste te letten op het materiaal en de dikte daarvan. De ene materiaalsoort laat de jumpsuit namelijk zwaarder lijken terwijl andere materialen zoals tricot juist afslanken en je een mooi figuur geven. Hier komt nog bij dat je ook voor de juiste kleur moet kiezen. Donkere kleuren zoals zwart of donkerblauw verbergen bepaalde delen van je figuur waardoor je slanker lijkt, terwijl je met licht gekleurde jumpsuits juist je vormen kunt accentueren. Als het gaat om de print, dan is het slim om jumpsuits met grotere prints te voorkomen en in de plaats daarvan te gaan voor kleine prints, verticale of diagonale strepen. Deze prints doen je figuur in een jumpsuit grote maat namelijk slanker lijken.

De taille is ook belangrijk

Kijk vooral ook naar de taille van de jumpsuit. Personen met een extra maat dienen te kiezen voor een jumpsuit die geen ingewerkte taille heeft. De jumpsuit kan gecombineerd worden met een riem om je mooie rondingen te accentueren.

De juiste broekspijpen kiezen

Neem ook een kijkje naar de broekspijpen van de jumpsuit. In de meeste situaties is een rechte brede pijp de meest ideale keuze voor personen die een jumpsuit grote maat zoeken.

De mouwen en het decolleté

Kies bij het kopen van de ideale jumpsuit voor je lichaam voor een los bovenstuk, zeker als je een maatje groter hebt. Personen met zware bovenarmen hebben meer aan een jumpsuit die voorzien is van een driekwart mouwtje en als het om de borsten gaat dan staat een diep decolleté het mooist.

Vraag om advies

Als het niet meevalt om een grote maten jumpsuit te vinden die als gegoten zit aan je lichaam, dan is het verstandig om eerst te vragen om deskundig advies aan een medewerker in de winkel. De medewerker kan bepaalde lichaamsdelen zoals je taille of je borsten opmeten zodat je gerichter op zoek kunt gaan naar de ideale jumpsuit grote maat voor je figuur.

Kledingtips

Als het gaat om leuke jumpsuits zijn er superveel merken waar je uit kan kiezen. Wij hebben een aantal leuke merken voor je op een rijtje gezet, namelijk Geisha en Summum. Deze merken zijn gemakkelijk online te shoppen en hebben een erg comfortabele pasvorm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *